Czech Open Mezinárodní mistrovství ČR 25. 4. 2014 - 27. 4. 2014

Pořadatel:RSK Palmovka
Místo:nám. Dr. Václava Holého 13, Praha
Přílohy:

Vítězem Czech Open 2014 Jan Pulkráb. Třikrát utekl hrobníkovi z lopaty. Ve čtvrtfinále Martinu Vostatkovi, v semifinále Petru Novákovi a ve finále Martinu Volfovi. Třetí skončil po vítězství nad Jirkou Kisvetrem Petr Novák. Vítězové plejtů: 9. Petr Motalík, 17. Ladislav Vávra, 33. Jochen Rudolph. Mezi ženami suverénně vyhrála Denisa Pelešková, která se i mezi muži procpala do první desítky. Druhá skončila Denisa Bohuslavová, mezi muži šestnáctá. Třetí Hana Bacílková, mezi muži dvacátášestá. Kompletní výsledky zde.

Fotografie z turnaje zde.

 

Czech Open 2014

  • největší ricochetový turnaj v ČR
  • účast hráčů z více než pěti zemí
  • občerstvení pro hráče po celou dobu turnaje
  • zváni hráči všech výkonnostních kategorií
  • možnost přespání přímo ve sportovním centru
  • na sobotní večer přichystán raut a taneční zábava s DJ Janem Ladrou
  • vybrané zápasy se předehrávají již v pátek 25.4.
  • přihlášení nejpozději do čtvrtka 24.4. do 18 hod
  • rozlosování bude zveřejněno ve čtvrtečních večerních hodinách

Facebooková stránka turnaje zde.

Bližší informace u Jana Pulkrába - pulkrabjan@seznam.cz

 

Přihlášení:

Muži:

Levý Petr, Martin Volf, Kulka Matěj, Kulka Filip, Bacílková Hana, Martin Portl, Bohuslav Martin, Menoušek Stanislav, Jakubec Michal, Jan Pulkráb, Michal Vondrák, Jiří Kisvetr,  Petr Motalík, Petr Novák, Martin Kodad, Petr Sedláček, Jan Škutina, Filip Rolenec, Jirka Herda, Ladislav Vávra, Denisa Pelešková, Martin Vostatek, Denisa Bohuslavová, Simona Hegerová

Zahraniční: Truls Karlsoen (NOR), Andreas Borgli (NOR), Krystian Kubicki (NOR), Maciek Kulik (PL), Tobias Hambsch (D),  Felix Neumann (D), Jonny Franke (D), Jochen Rudolph (D), Rene Wieten(NL), Lukáš Valkovič (SVK), Juraj Kozák (SVK), Andras Csala (HUN), Zsolt Auer (HUN)

Ženy: 

Bohuslavová Denisa, Móňa Bartáková, Denisa Pelešková, Simona Hegerová, Hana Bacílková

 

Los zde. Ženy hrají každá s každou. Časový plán zde.

9. 5. 2014

Článek o Czech Open 2014 v pražském Deníku

Článek o mezinárodním turnaji Czech Open 2014 na pražské Palmovce přinesl 9.5.2014 pražský Deník. Součástí článku je i rozhovor s vítězem Janem Pulkrábem a fotografie z finále ženského finále Denisa Pelešková : Denisa Bohuslavová. Celý článek zde.

celá reportáž



Novinky ze soutěží

22. 1. 2019 - Plán mezinárodních turnajů 2019

Zveřejněny mezinárodní turnaje na rok 2019. Čeká nás klasická série turnajů série Open i mistrovství Evropy, které bude v listopadu hostit německý Chemnitz. V dubnu se v ČR uskuteční hned dva mezinárodní turnaje - mistrovství Masters v Peci pod Sněžkou a Czech Open v Hradci Králové. 

více

12. 10. 2018 - RLD v sezóně 2018/19

V ricochetové lize družstev se letos utkají čtyři týmy ve dvou kolech (10.11. a 2.2.) systémem každý s každým. Do ligy jsou přihlášeny tyto týmy: Kosmonosy, Palmovka, Kunratice, Hradec Králové.

více