Liga hráčů - junioři 11. 9. 2010

Pořadatel:RSK Palmovka
Místo:Praha 8
Přílohy:

Tento turnaj je pojat jako turnaj otevřená soutěž pro všechny juniory a juniorky. Není proto potřebná žádná registrace či členství v ricochetovém klubu. Uzávěrka přihlášek proběhla. Herní pavouk spolu s časovým rozpisem utkání bude k dispozici 10.9. Startovné činí 10 000 haléřů českých, platba na recepci centra - platba možná i v korunách, €, USD či Lstg. V ceně je zahrnuté občerstvení a nápoje. Ve spolupráci s klubem PRO-6 budou pro hráče k dispozici kvalitní ricochetové rakety k zapůjčení. Junioři hrají v ochranných brýlích.

Denis Hofman, Valentina Lipovská, Filip Kulka, Matěj Kulka, Jiří Žádník, Votava Filip, Jelínek Vít, Kačírek Daniel, Jiroušek Jan, Rommer Filip, Brňák Michal, Brňák Martin, Michalů Lukáš, Havlíček Vít, Mikešová Michaela, Chudá Veronika, Čadová Anička, Valenta Jakub, Valenta David, Široký Adam, Motalík Petr,

9:00 prezentace v centru

9:15 zahájení turnaje třemi utkáními.

4. 10. 2010

Otevřený turnaj juniorů na Palmovce - reportáž

V centru RSK Palmovka se 11. září konal otevřený turnaj juniorů a juniorek. Sportovní úroveň byla vynikající. Finále juniorů <14 let překvapivě vyhrál Petr Motalík nad oddílovým kolegou ..... Nyní vkládáme podrobný komentář z pera Adama Širokého jr.

celá reportáž



Novinky ze soutěží

22. 1. 2019 - Plán mezinárodních turnajů 2019

Zveřejněny mezinárodní turnaje na rok 2019. Čeká nás klasická série turnajů série Open i mistrovství Evropy, které bude v listopadu hostit německý Chemnitz. V dubnu se v ČR uskuteční hned dva mezinárodní turnaje - mistrovství Masters v Peci pod Sněžkou a Czech Open v Hradci Králové. 

více

12. 10. 2018 - RLD v sezóně 2018/19

V ricochetové lize družstev se letos utkají čtyři týmy ve dvou kolech (10.11. a 2.2.) systémem každý s každým. Do ligy jsou přihlášeny tyto týmy: Kosmonosy, Palmovka, Kunratice, Hradec Králové.

více