Czech Open - ženy 15. 5. 2010 - 16. 5. 2010

Pořadatel:RSK Palmovka
Místo:Praha
Přílohy:

Informace k turnaji jsou uvedeny formou příloh - Herní systém Czech open 2010  v přílohach v maďarštině, němčině i angličtině - doznal určitých změn, směřujících k posílení národnostní pestrosti turnaje. V případě turnaje žen dojde pravděpodobně k vytvoření 2 národnostně vyrovnaných skupin a hře "každá - s - každou" a postupem do semifinále. Program turnaje - v angličtině.

Doplňujeme konečný přehled s pořadatelem spolupracujících firem: NUTREND, h2pro.ricochet, Svět pod Palmovkou, Pinelli - Semtex drink, Al-Namura Big shock, Global Sport, Vagon Music Pub+Club, Cyklo POKR, SINFO, AQUARA, Tork, M-SILNICE, Eda Štěrba a FUJI. ČT potvrdila natočení záznamu z nedělní části turnaje. 

PŘÍJEM PŘIHLÁŠEK UKONČEN - 8 žen a 50 hráčů

Simona Hegerová, Denisa Paulasová, Radka Synková, Michaela Volfová, Karolína Menoušková, Virág Vesus, Jana Rietscher, Noemi Füstös.

20. 5. 2010  |  Galerie

Czech Open 2010 aneb sváteční dny ricochetové

Třetí květnový víkend byl jako každý rok vyhrazen mezinárodnímu ricochetovému turnaji Czech Open. Už poněkolikáté se tento již téměř veleslavný turnaj odehrával v Praze ve Světě pod Palmovkou. Tento rok pomalu ani tři kurty nestačily, protože po předchozích vydařených ročnících dorazilo celkem přes padesát hráčů a hráček z Česka, Nizozemí, Německa a Maďarska.

Sestřih finálových utkání a rozhovory s účastníky MMR byly k vidění na ČT4 1. - 2. 6.v rámci pořadu SMEČ.Při přehrávání začněte až od 10 min 35 sec pořadu.

celá reportáž


Galerie

více



Novinky ze soutěží

22. 1. 2019 - Plán mezinárodních turnajů 2019

Zveřejněny mezinárodní turnaje na rok 2019. Čeká nás klasická série turnajů série Open i mistrovství Evropy, které bude v listopadu hostit německý Chemnitz. V dubnu se v ČR uskuteční hned dva mezinárodní turnaje - mistrovství Masters v Peci pod Sněžkou a Czech Open v Hradci Králové. 

více

12. 10. 2018 - RLD v sezóně 2018/19

V ricochetové lize družstev se letos utkají čtyři týmy ve dvou kolech (10.11. a 2.2.) systémem každý s každým. Do ligy jsou přihlášeny tyto týmy: Kosmonosy, Palmovka, Kunratice, Hradec Králové.

více